Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Workshop: Eliberare si Claritate Emotionala

27 February, 2021 @ 09:00 - 28 February, 2021 @ 13:00

Te invit intr-o calatorie magica catre Eliberare si Claritate Emotionala. Este o calatorie care iti va oferi puterea sa mergi dincolo de tiparele de credinte ce iti tin mintea blocata. Este o Calatorie in Inima ta, iar de acolo, prin imagerie ghidata, vei incepe eliberarea, vindecarea, echilibrarea corpurilor fizic, emotional si mental. Este o calatorie catre CINE ESTI TU, cu adevarat!

 

Daca si tu simti ca:

–              Ai blocaje emotionale, mentale si/ sau fizice

–              Ai perioade de anxietate si de depresie

–              Iti pierzi entuziasmul

–              Te simti lipsit de putere din cand in cand

–              Nu te poti elibera de tipare de gandire negativa

–              Ai energie blocata in anumite zone ale corpului

–              Ai centrii energetici (chakrele) blocati sau inchisi

–              Te cuprinde tristetea fara motiv

–              Nu iti mai gasesti locul

–              Nu te mai regasesti pe tine, cel care erai

–              Nu te mai conectezi la cine esti cu adevarat

–              Ai inima blocata, rece

–              Ti-ai construit fortarete si mecanisme de aparare si nu mai stii cum sa le ‘darami’ si sa revii la cine esti

–              Nu te mai poti conecta cu propria inima

 

Sau poate pe cele de mai sus le-ai rezolvat deja si iti doresti doar:

–              Sa inveti metode de eliberare emotionala si mentala

–              Sa inveti sa iti echilibrezi singur centrii energetici

–              Sa te conectezi cu Stramosii tai si cu locul care iti este dintotdeauna Acasa

–              Sa inveti sa iti cureti energetic organele corpului

–              Sa inveti sa te hranesti cu Lumina,

 

atunci acest program este pentru tine!

 

Din proprie experienta stiu ca daruim cu adevarat doar atunci cand daruim din cine suntem! Si pentru ca suntem Fiinte de Lumina daruim din Inima, comunicam de la Inima la Inima, dincolo de cuvinte, ego sau personalitate.

A lucra cu imaginile este o magie in care TU DETII bagheta fermecata si totul se transforma in realitatea ta. Aceasta magie iti va aduce armonie, vindecare, stralucire si iluminare prin eliberarea de iluziile eului creat de minte. A ne elibera corpurile mental si emotional de incarcatura gandurilor si emotiilor captive este, probabil, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru tine! Pentru ca asta te va aduce mai aproape de esenta ta, de tine CEL AUTENTIC. Mai aproape de Sinele tau Superior, de divinitatea din tine!

Asadar, te invit la 2 zile de lucru cu corpul tau emotional si mental, folosind Imageria Inimii. Aceasta este un sistem antic care provine din școlile spirituale antice tibetane, sumeriene și vedice. Este asociat cu rasa Adamica, cu puterea de a visa și a inversa trecutul, prezentul și viitorul. Cu aproape 40.000 de ani în urmă, înainte de formarea oricărui sistem religios, înainte de Buddha și Iisus, Mohamed și Rumi, singura tehnică folosită de Rasa Adamica a fost Imageria Inimii.

In fond, fiecare dintre noi lucram cu imagini 24h/24: gandim in imagini, visam in imagini, ne ducem catre trecut si catre viitor tot imaginandu-ne. Lumea noastra este toata o imagine holografica.

 

Acest workshop, pe parcursul celor 2 zile. iti ofera prilejul unic de a lucra cu aceste imagini in cel mai sanatos si genuin mod cu putinta: creandu-le din inima, acolo unde mintea tace, nu mai intreaba si nu se mai indoieste.

 

Ce vei experimenta in acest program de doua zile:

–              Afli cum să iti muti Spiritul de la Creier la inimă folosind o Calatorie in Inima, foarte ușor de implementat

–              Afli cum sa iti faci mintea sa taca si sa lucreze in aceeasi vibratie cu cea a inimii

–              Descoperi cum să iti schimbi energia de la emoții negative (de ex. furie, frică, frustrare, iritare, invidie, depresie) la sentimente pozitive (de exemplu, iubire necondiționată, calm, pace, armonie).

–              Descoperi tehnici de deblocare, energizare, echilibrare a chakrelor

–              Înțelegi ce inseamna sa te vindeci emotional

–              Afli cum să iti eliberezi anxietatea și să te conectezi cu Esența ta interioară.

–              Te antrenezi să te descurci mai bine cu stresul în orice circumstanță.

–              Înveti să-ți folosești eficient energia vitala – prana – pentru a te energiza și a te curăța.

–              Inveti sa te bucuri mai mult de o conexiune cu energia Mamei Pământ.

–              Înveti să FII pe deplin în prezent, aici și acum; fără minte, fără gânduri.

–              Permiți iertării să curgă din spațiul sfânt al Inimii tale.

–              Înveti să cureti și să te reconectezi cu cei trei centri energetici importanti: ombilic, centrul inimii și al treilea ochi, care reprezinta chakrele pivot pentru ascensiune.

–              Înveti să utilizezi cea mai eficientă tehnică spirituală: recunoștința

 

Sunt 2 zile care iti pot transforma viata cu adevarat! Pentru ca este, dupa mine, cea mai eficienta metoda de eliberare si echilibrare emotionala: aceea de a lucra cu emotiile exact din locul tau cel mai autentic si mai puternic: INIMA TA!

Te astept cu drag alaturi de mine si de colega mea, Aurelia Tudor, profesori The School of the Heart.

Programul se va desfasura pe platforma Zoom, in intervalul 09.00 – 13.00, in weekend-ul 27 – 28 februarie 2021.

Participantii la workshop vor primi si inregistrarile exercitiilor de Imagerie Ghidata legate de:

–              Curatarea centrilor energetici – metoda tiberana

–              Eliberarea de anxietate si frici si conectarea cu Esenta Interioara

–              Curatarea energetica a organelor: Spirala lui Fibonacci

–              Autovindecare energetica: Mainile tibetane

–              Curatarea si energizarea corpurilor cu Energia Vitala

 

Investitia ta este de 323 lei.

Primii 10 inscrisi au o reducere substantiala, iar investitia acestora este de doar 161 lei.

Discount-ul lunii ianuarie este de 30%, adica toti cei care se inscriu in aceasta luna vor investi doar 224 lei.

Inscrierile se pot face pana la 26 februarie cel mai tarziu, printr-un mesaj privat in Facebook sau pe WhatsApp, la numerele: 0742718088 sau 0722717776. Dupa inscriere fiecare participant va primi link-ul pentru platforma Zoom.

 

Cateva cuvinte ale celor care au parcurs impreuna cu noi diverse programe de Imageria Inimii sau Calatorii in Inima:

 

‘De vineri incoace zambesc de jur-imprejur, cant, dansez (adica topai) incontinuu. Stii ca tu faci minuni, da? Iti multumesc!’ Denisa S –  participant Imageria Inimii si Theta Healing

 

“Metoda didactica structurata si facila, au facut ca un curs de 4 zile, cu multa informatie, sa se transforme intr-o mare bucurie! M-a facut sa uit de timp si parca mi-as fi dorit sa nu se mai termine. Am simtit cu adevarat energia inimii si ce minuni poate sa faca! Carmen P – Curs Awakening the Iluminated Heart

 

“La sfarsitul exercitiului cu casa am iesit cam ametita din meditatie, insa starea de eliberare si usurare a fost wow! Daca asa ceva se intampla doar in 3′, imi pot doar imagina ce se poate intampla cand voi incepe sa practic zilnic astfel de exercitii.” Dana C. – participant cursuri Imageria Inimii

 

Despre noi:

 

Dana Burghel este fosta profesoara de matematica, absolventa de studii economice si psihologie, cu un Master In Resurse Umane. Este prima femeie coach acreditata in Romania, cu o experienta de peste 17 ani in Executive & Team Coaching si Life Coaching. Are o experienta in companiile multinationale de 10 ani, iar in mediul antreprenorial de peste 17 ani. Dana este Consilier de Dezvoltare Personala si Teacher al Scolii de Spiritualitate ‘The School of the Heart’, cu sediul in Canada.

Are experienta in lucrul cu copii si adultii de peste 20 ani.

Scrie poezii, alearga maratoane, tine cursuri de dezvoltare personala sau spirituala, scrie pentru revista Psychologies.

A urmat foarte multe cai spirituale pana si-a stabilit propria cale si poate spune cu mana pe inima ca acum este un Holistic Coach, imbinand diverse metode potrivite persoanei, metode parcurse de ea insasi inainte.

Motto-ul ei este ‘Daruiesc din cine sunt!’

 

Aurelia Tudor este de profesie inginer, absolvind studiile unei facultati de filologie si inginerie. De asemenea este profesor certificat de meditatie in cadrul a doua scoli internationale de spiritualitate. The School of Remembering, Sedona, Arizona si The School of the Heart.

Setea de cunoastere de Sine s-a derulat in mai bine de 20 ani de cautari, studiu si practica spirituala, urmand diferite sisteme si cursuri de spiritualitate si dezvoltare personala: yoga, taiji, qigong, reiki, radiestezie, kabbala.

Atractia catre experimentarea cunoasterii spirituale reflectata la inceput prin munca de terapeut s-a transformat dupa o anumita perioada in dorinta de a transmite cunoasterea mai departe si concretizandu-se, dupa cativa ani de studiu, practica, in pregatire si certificare ca profesor, atat in Scoala Reamintirii a lui Drunvalo Melchizedeck  si ulterior in Scoala Inimii, condusa de Maestrul Daniel Mitel.

Aceste invataturi sacre si conectarea cu energia inimii au avut un impact major in dezvoltarea personala si spirituala, devenind profesor in cadrul ambelor scoli de spiritualitate.

Astfel, a primit certificare internationala ca profesor pentru cursuri ca: Trezirea Inimii Iluminate, Imageria inimii, Calatorii in Inima si Kriya Yoga – Prima initiere.

Considera acesta etapa ca facand parte din misiunea ei, asumandu-si cu bucurie rolul de mesager al caii inimii!

Details

Start:
27 February, 2021 @ 09:00
End:
28 February, 2021 @ 13:00