Loading Events

« All Events

Program de Supervizare in Coaching: PERFORMANTA SI BUCURIE!

May 8 @ 09:00 - December 11 @ 13:00

400Lei

Pentru orice coach, supervizarea este o modalitate de formare continuă sau de cercetare îndreptată către practica sa profesională şi către opţiuni de dezvoltare în această direcție. Prin observare și concentrare asupra evoluției practicii unui coach se poate ajunge la un autocontrol al calității, performanței, dar și la a practica cu bucurie această meserie.

Este de dorit ca orice coach debutant şi chiar orice practician cu experiență să participe la o supervizare într-un ritm regulat. Experienţa dovedeşte că existenţa unui spaţiu de supervizare regulat susține și întreține reflecţia şi învăţarea într-o manieră mai performantă.

În supervizare se urmărește practicarea meseriei de coach fără a fi nevoie să se ţină seama de diferitele teorii sau practici pe care le-au învățat sau se bazeaza respectivii coach-i. Este vorba despre a-și îmbunatăți performanța și a lucra cu bucurie de la prima până la ultima secundă a unei zile de coaching.

Acest program este pentru tine dacă:

  • Vrei să îți îmbunătățești competențele de Coach de Organizație (Executive Coaching, Business Coaching, Team Coaching), de Life Coach sau de Sports Coach
  • Vrei să găsești soluții creative în abordarea clienților sau a potențialilor clienți
  • Vrei să îți îmbogățești experiența prin Sharing Experience alături de alti coach-i consacrați sau debutanți
  • Vrei să ajungi să te bucuri în timp ce lucrezi ca și coach

Știu din proprie experiență ce dificil este să lucrezi imediat după ce ai terminat o formare în coaching. Acum 18 ani supervizorii mei erau din USA, UK și Olanda, iar zoom-ul încă nu-și făcuse apariția. Pe lângă distanța și bariera de limbaj, mai exista și bariera culturală. Așa că, după o astfel de experiență, mi-am propus să îndrum coach-i și/ sau manageri-coach-i ori de câte ori mi se va cere. Și exact asta fac și acum, cu acest program!

Cine sunt eu:

Cu o experiență de peste 18 ani de coaching, Dana Burghel este prima femeie coach din România. A lucrat cu companii multinaționale din domeniile: bancar, FMCG, farmaceutice, retail, telecomunicații, producție industrială, producție bunuri de consum, asigurări, publicitate, IT, distribuție, oil, auto etc., precum și cu ministere, cluburi și federații sportive, dar și cu persoane fizice, manageri, directori și sportivi de elita.

Motto-ul ei este ‘Dăruiesc din cine sunt!’

Înscrierile se pot face până la 7 mai cel mai târziu, printr-un mesaj privat în Facebook sau pe WhatsApp, la numărul: 0742718088.

Perioada de supervizare:

8 luni între 8 mai 2021 – 11 decembrie 2021, astfel: 8 mai, 5 iunie, 3 iulie, 7 august, 4 septembrie, 2 octombrie, 13 noiembrie, 11 decembrie.

Investiție:

Program de 32 de ore de supervizare – 3200 lei.

Pentru înscrieri până la data de 22 aprilie, vei primi un discount de 15%.

Studenții Centrului Confident primesc un discount suplimentar de 15%.

Programul integral se poate plăti și lunar, investiția fiind de 425 lei/ lună.

Pentru sesiuni individuale sau aleatorii investiția este de 500 lei/ sesiune.

Locuri disponibile: maxim 8.

Details

Start:
May 8 @ 09:00
End:
December 11 @ 13:00
Cost:
400Lei
Event Tags:
, , , ,

Organizer

Dana Burghel Holistic Coach
Email:
dana.burghel@gmail.com
Website:
www.danaburghel.ro