Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Uniunea cu Divinitatea

17 April, 2021 @ 09:00 - 18 April, 2021 @ 13:00

Lei161

Te invit intr-o calatorie magica catre Divinitate; din interiorul si din afara ta. Imageria Inimii – Uniunea cu Divinitatea ne ofera suport sa avem o constientizare a Unimii perfecte. Ce ar putea Divinitatea sa ne daruiasca, daca nu cunoasterea perfecta de Sine?

Daca si tu simti ca:

– Te cuprinde tristetea fara motiv

– Nu iti mai gasesti locul

– Nu te mai regasesti pe tine, cel care erai

– Nu te mai conectezi la cine esti cu adevarat

– Nu te mai poti conecta cu propria inima

– Esti mai mult decat corpul fizic

– Ai mai trait si in alte parti, de pe acest Pamant sau de… aiurea

– Exista un loc undeva care chiar iti este Acasa si iti doresti sa te conectezi cu el

– Poti sa vindeci si sa te vindeci, insa nu ai foarte mare incredere in puterea ta

– Esti co-creator al acestei lumi si vrei sa iti recapeti aceasta putere

– Esti facut din Iubire si vrei sa o (re)descoperi in inima ta

– Exista un singur Adevar; el se afla (si) in tine si iti doresti sa il (re)descoperi

Sau poate pe cele de mai sus le-ai rezolvat deja si iti doresti doar:

– Sa inveti sa te conectezi la tot ceea ce este mai frumos in viata ta

– Sa inveti sa ierti

– Sa ai constiinta Unitatii cu Divinitatea

– Sa inveti sa iti golesti mintea,

atunci acest program este pentru tine!

Din proprie experienta stiu ca daruim cu adevarat doar atunci cand daruim din cine suntem! Si pentru ca suntem Fiinte de Lumina daruim din Inima, comunicam de la Inima la Inima, dincolo de cuvinte, ego sau personalitate.

A lucra cu imaginile este o magie in care TU DETII bagheta fermecata si totul se transforma in realitatea ta. Aceasta magie iti va aduce armonie, vindecare, stralucire si iluminare prin eliberarea de iluziile eului creat de minte. Uniunea cu Divinitatea nu este un efect, ci o cauza. Suntem creati pentru a fi in unire cu Universul, iar mai tarziu aceasta devine rezultatul firesc al alegerii drepte, fara vinovatie. Aceasta uniune te va aduce mai aproape de esenta ta, de tine CEL AUTENTIC. Mai aproape de Sinele tau Superior, de divinitatea din tine!

Asadar, te invit la 2 zile de lucru. Vor fi exercitii de Imagerie Ghidata in Inima. Daca practicam aceste exercitii in mod corect, vom experimenta un sentiment de relaxare si senzatia clara ca intram in Lumina. In timpul exercitiilor, pe masura ce trecem prin gandurile acestei lumi, vom intelege ca Lumina Divinitatii este fara forma si fara limita si vom intelege ca nimic din ceea ce credem ca sunt gandurile noastre reale nu se aseamana cu gandurile noastre ce sunt reale cu adevarat. Pentru ca suntem parte a Creatiei si Mintii Divinitatii, gandurile noastre sunt parte din Mintea Divinitatii. Aceste exercitii ne ofera suport sa gasim locul in noi unde exista o pace perfecta. Acel loc din noi unde totul este posibil. Acel loc din noi unde locuieste puterea lui Dumnezeu!

Imageria Inimii este un sistem antic care provine din școlile spirituale antice tibetane, sumeriene și vedice. Este asociat cu rasa Adamica, cu puterea de a visa și a inversa trecutul, prezentul și viitorul. Cu aproape 40.000 de ani în urmă, înainte de formarea oricărui sistem religios, înainte de Buddha și Iisus, Mohamed și Rumi, singura tehnică folosită de Rasa Adamica a fost Imageria Inimii.

In fond, fiecare dintre noi lucram cu imagini 24h/24: gandim in imagini, visam in imagini, ne ducem catre trecut si catre viitor tot imaginandu-ne. Lumea noastra este toata o imagine holografica.

Acest workshop, pe parcursul celor 2 zile. iti ofera prilejul unic de a lucra cu aceste imagini in cel mai sanatos si genuin mod cu putinta: creandu-le din inima, acolo unde mintea tace, nu mai intreaba si nu se mai indoieste.

Ce vei experimenta in acest program de doua zile:

– Afli cum să iti muti Spiritul de la Creier la inimă folosind o Calatorie in Inima, foarte ușor de implementat

– Afli cum sa iti faci mintea sa taca si sa lucreze in aceeasi vibratie cu cea a inimii

– Descoperi cum să calatoresti si sa te conectezi cu Sursa Primara

– Afli si experiementezi ce inseamna sa spui/ practice o rugaciune din inima

– Te conectezi cu Iisus si cu Buddha si experimentezi starea de a fi propriul Maestru

– Te conectezi cu acel loc numit ‘Acasa’

– Experimentezi Iubirea lui Dumnezeu

– Experimentezi diferenta dintre a crea din minte si a crea din inima

– Iti descoperi propria lumina interioara

– Experimentezi Iertarea, Recunostinta, golirea mintii si contiinta unitatii cu Divinitatea.

Sunt 2 zile care iti pot transforma viata cu adevarat! Pentru ca este, dupa mine, cea mai eficienta metoda de a accesa divinitatea din tine si din afara ta, exact din locul cel mai autentic si mai puternic: INIMA TA!

Te astept cu drag alaturi de mine si de colega mea, Aurelia Tudor, profesori The School of the Heart.

Programul se va desfasura pe platforma Zoom, in intervalul 09.00 – 13.00, in weekend-ul 17 – 18 aprilie 2021.

Participantii la workshop vor primi si inregistrarile exercitiilor de Imagerie Ghidata legate de:

– Trecerea in revista a celor mai frumoase momente

– Constiinta Unitatii cu Divinitatea

– Iertare

– Uniunea cu Divinitatea, prin rugaciune

– Curatarea celor trei centri

– Recunostinta

– Golirea mintii

– Un alt mod de a privi lumea.

Investitia ta este de 323 lei.

Primii 10 inscrisi au o reducere substantiala, iar investitia acestora este de doar 161 lei.

Discount-ul lunii martie este de 30%, adica toti cei care se inscriu in aceasta luna vor investi doar 224 lei.

Inscrierile se pot face pana la 16 aprilie cel mai tarziu, printr-un mesaj privat in Facebook sau pe WhatsApp, la numerele: 0742718088 sau 0722717776. Dupa inscriere fiecare participant va primi link-ul pentru platforma Zoom.

Cateva cuvinte ale celor care au parcurs impreuna cu noi diverse programe de Imageria Inimii sau Calatorii in Inima:

‘De vineri incoace zambesc de jur-imprejur, cant, dansez (adica topai) incontinuu. Stii ca tu faci minuni, da? Iti multumesc!’ Denisa S – participant Imageria Inimii si Theta Healing

“Metoda didactica structurata si facila, au facut ca un curs de 4 zile, cu multa informatie, sa se transforme intr-o mare bucurie! M-a facut sa uit de timp si parca mi-as fi dorit sa nu se mai termine. Am simtit cu adevarat energia inimii si ce minuni poate sa faca! Carmen P – Curs Awakening the Iluminated Heart

“La sfarsitul exercitiului cu casa am iesit cam ametita din meditatie, insa starea de eliberare si usurare a fost wow! Daca asa ceva se intampla doar in 3′, imi pot doar imagina ce se poate intampla cand voi incepe sa practic zilnic astfel de exercitii.” Dana C. – participant cursuri Imageria Inimii

Despre noi:

Dana Burghel este fosta profesoara de matematica, absolventa de studii economice si psihologie, cu un Master In Resurse Umane. Este prima femeie coach acreditata in Romania, cu o experienta de peste 18 ani in Executive & Team Coaching si Life Coaching. Are o experienta in companiile multinationale de 10 ani, iar in mediul antreprenorial de peste 18 ani. Dana este Consilier de Dezvoltare Personala si Teacher al Scolii de Spiritualitate ‘The School of the Heart’, cu sediul in Canada.

Are experienta in lucrul cu copii si adultii de peste 20 ani.

Scrie poezii, alearga maratoane, tine cursuri de dezvoltare personala sau spirituala, scrie pentru revista Psychologies.

A urmat foarte multe cai spirituale pana si-a stabilit propria cale si poate spune cu mana pe inima ca acum este un Holistic Coach, imbinand diverse metode potrivite persoanei, metode parcurse de ea insasi inainte.

Motto-ul ei este ‘Daruiesc din cine sunt!’

Aurelia Tudor este de profesie inginer, absolvind studiile unei facultati de filologie si inginerie. De asemenea este profesor certificat de meditatie in cadrul a doua scoli internationale de spiritualitate. The School of Remembering, Sedona, Arizona si The School of the Heart.

Setea de cunoastere de Sine s-a derulat in mai bine de 20 ani de cautari, studiu si practica spirituala, urmand diferite sisteme si cursuri de spiritualitate si dezvoltare personala: yoga, taiji, qigong, reiki, radiestezie, kabbala.

Atractia catre experimentarea cunoasterii spirituale reflectata la inceput prin munca de terapeut s-a transformat dupa o anumita perioada in dorinta de a transmite cunoasterea mai departe si concretizandu-se, dupa cativa ani de studiu, practica, in pregatire si certificare ca profesor, atat in Scoala Reamintirii a lui Drunvalo Melchizedeck si ulterior in Scoala Inimii, condusa de Maestrul Daniel Mitel.

Aceste invataturi sacre si conectarea cu energia inimii au avut un impact major in dezvoltarea personala si spirituala, devenind profesor in cadrul ambelor scoli de spiritualitate.

Astfel, a primit certificare internationala ca profesor pentru cursuri ca: Trezirea Inimii Iluminate, Imageria inimii, Calatorii in Inima si Kriya Yoga – Prima initiere.

Considera acesta etapa ca facand parte din misiunea ei, asumandu-si cu bucurie rolul de mesager al caii inimii!

Details

Start:
17 April, 2021 @ 09:00
End:
18 April, 2021 @ 13:00
Cost:
Lei161
Event Tags:
, , , ,

Organizer

Dana Burghel Holistic Coach
Email
dana.burghel@gmail.com
View Organizer Website