Exercițiu de stimulare a Timusului/ Glanda Fericirii

Rămăsese din articolul precedent să revin cu un alt exercițiu de stimulare a Timusului.

Acest exercițiu duce la echilibrarea energetica a corpului și la o mai bună conexiune între noi și corpul nostru.

Când facem exerciții fizice, corpul se mișcă atât fizic cât și energetic. Acest exercițiu se face la nivel energetic și constă în a mișca energia prin corpul nostru.

Ceea ce avem de făcut este să tragem, prin intenție, energie prin palme din Univers în piept , unde este această glandă timus și apoi să o trimitem în jos, prin picioare, în pământ . Apoi ne putem imagina că energia din pamant intră în corpul nostru prin picioare si urcă până la piept, la timus și apoi iese prin palmele mâinilor.

Acum tragem energie prin vârful capului, prin timus, prin corp și prin picioare până în pământ și în sens invers din pământ tragem energie prin picioare, prin corp, prin timus și iese apoi prin cap.

După ce am reușit să facem aceste circuite energetice, prin intentie, tot ce avem de făcut este sa cerem acestor 4 circuite de energie să ruleze simultan. Ne putem imagina cum rulează, iar tot ce mai avem de spus este EXERCITIUL TIMUSULUI PORNEȘTE!

Cand conducem, lenevim sau când percepem că avem o energie stagnantă în corp, ne putem pune mâna pe piept în dreptul timusului și cerem să ruleze. Vizualizăm acele 4 fluxuri de energie rulând.

Exersați mai întâi cu fiecare flux, până îl simțiți bine, iar apoi le puteți exersa pe amândouă!

Sănătate și… fericire!

(Sursa: Dr. Andrew Gardella)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.